Valentýnská bonboniéra
Valentýnské bonboniéry
Valentýnská bonboniéra není klišé, když to nenecháte na klasických pultovkách. Může jinak chutnat, může jinak vypadat. Může prostě do světa křičet: „Láska!“ a nebýt patetická. Tahle totiž spojuje hned dvě věci, co milujeme. Čokoládu a jednohubky. Tady vám nehrozí, že spořádáte celou tabulku. Maximálně celou krabičku. A to už nezní tak děsivě. Navíc si můžete složení nakombinovat přesně tak, jak budete chtít. Ovocné, s chilli nebo kávou. Cizí nám není ani pikantní chuť máty peprné. Tak co? Na čem si smlsnete vy? Zvolíte lanýže nebo pralinky? My hlasujeme pro všechno. To se totiž do naší největší krabičky dokonce vejde!
A jaká vlastně je?
Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno valentýnská bonboniéry jsou a co naopak vůbec. Jaké by měly být a co od nich čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVY valentýnská bonboniéry slova nepotřebují?
Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Poctivé řemeslo totiž žádné romány nepotřebuje. A pořádná valentýnská bonboniéra zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.