Nejlepší hořká čokoláda
Chcete si dopřát to nejlepší? Vyzkoušejte naši nejlepší hořkou čokoládu od JANKA a nechte se hýčkat.
Nejlepší hořké čokolády
Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží naše nejlepší hořká čokoláda. Chutě jen nezažene, ale reálně je naplní. Výrazné tóny čerpá z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a nic je zbytečně neruší. I když jsme našli kombinace, které jí sluší. Chilli, pepř nebo třeba kvalitní výběrová káva. Všechno to do sebe pak tak nějak zapadá. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ. A dát jim čas. A čas je v tomhle případě pořádná čokoláda. Hořká a nejlepší. Zkrátka naše.
Jaká ta čokoláda vlastně je?
Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno nejlepší hořká čokoláda je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVA domácí hořká čokoláda slova nepotřebuje?
Protože prostě chutná tak, jak čokoláda chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A nejlepší hořká čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.