Hořká čokoláda, Strana 2

35 položek celkem

Cena

791299
1791299

#tag

Hmotnost

Ingredience

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 35
tabulka horke cokolady passion 72 procent s kavou jasminem kakaovymi boby cokoladovna janek
199 Kč

Kakaové boby, káva a okvětní lístky jasmínu. To je nesmírně vášnivá...

107
tabulka horke cokolady passion 72 procent s pomerancem makadamovymi orechy mandlemi rybizem cokoladovna janek.jpg
Novinka
219 Kč

Mandle, pomeranče a makadamové ořechy. To je nesmírně vášnivá...

108
tabulka horke cokolady passion 72 procent s pistaciemi malinami pekanovymi orechy cokoladovna janek.jpg
199 Kč

Maliny, pistácie a pekanové ořechy. To je nesmírně vášnivá kombinace.

37
tabulka horke cokolady passion 72 procent orechy cokoladovna janek
199 Kč

Pekanové a lískové ořechy, mandle, pistácie i kešu. To je nesmírně...

36
cokolada zufanek cokoladovna janek absint absinth martin zufanek bylinky.jpg
Novinka Tip Bean to bar
140 Kč

Dali jsme naší čokoládě panáka toho nejlepšího. No a tak jsme...

711
Čokofitka (4 ks)
116 Kč

31,1 % bílkovin? To je hodně svalů v každé ze 4 čokoládových...

81
tabulka proteinove cokolady 72 procent cokoladovna janek.jpg
99 Kč

Čokoládová tabulka, co vám pohlídá formu – 31,1 % bílkovin.

80

Hořké čokolády

Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží hořká čokoláda. Chutě jen nezažene, ale reálně je naplní. Výrazné tóny čerpá z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a nic je zbytečně neruší. I když jsme našli kombinace, které jí sluší. Chilli, pepř nebo třeba kvalitní výběrová káva. Všechno to do sebe pak tak nějak zapadá. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ. A dát jim čas. A čas je v tomhle případě pořádná čokoláda. Hořká a poctivá. Zkrátka naše. 

Jaká ta tmavá čokoláda vlastně je?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno hořká čokoláda je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVA hořká čokoláda slova nepotřebuje?

Protože prostě chutná tak, jak hořká čokoláda chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná hořká čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.