Hořká čokoláda

9 položek celkem

Cena

7999
17999

#tag

Hmotnost

Ingredience

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 9
tabulka horke cokolady 64 procent cokoladovna janek.jpg
79 Kč

Tak dobrá čokoláda, že si vystačí sama.

12
Hořká čokoláda s drcenými lyofilizovanými malinami a ostružinami
89 Kč

Maliny a ostružiny prošly mrazem, aby se k ní dostaly. To vy...

21
tabulka horke cokolady 64 procent s chilli cokoladovna janek.jpg
89 Kč

Hořká čokoláda, které to skutečně pálí.

14
tabulka horke cokolady 64 procent s kavou cokoladovna janek.jpg
89 Kč

Čokoláda i káva jsou nejlepší opravdu tmavé. Proto si tak rozumí.

20
tabulka horke cokolady 64 procent s ruzovym peprem cokoladovna janek.jpg
89 Kč

Ta nejpeprnější čokoláda široko daleko.

40
tabulka horke cokolady 64 procent s jedlym vanocnim potiskem cokoladovna janek.jpg (2)
99 Kč

Trocha hořkosti, kdyby vám to vánoční cukroví lezlo už i ušima.

485
tabulka horke cokolady 64 procent se soli cokoladovna janek.jpg
89 Kč

Jediná špetka soli, která vám osladí život.

41
tabulka horke cokolady 64 procent s jedlym valentynskym potiskem cokoladovna janek.jpg
99 Kč

Tahle čokoláda je dokonale hořkosladká. Stejně jako láska.

59
tabulka proteinove cokolady 72 procent cokoladovna janek.jpg
99 Kč

Čokoládová tabulka, co vám pohlídá formu – 31,1 % bílkovin.

80

Hořké čokolády

Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží hořká čokoláda. Chutě jen nezažene, ale reálně je naplní. Výrazné tóny čerpá z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a nic je zbytečně neruší. I když jsme našli kombinace, které jí sluší. Chilli, pepř nebo třeba kvalitní výběrová káva. Všechno to do sebe pak tak nějak zapadá. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ. A dát jim čas. A čas je v tomhle případě pořádná čokoláda. Hořká a poctivá. Zkrátka naše. 

Jaká ta tmavá čokoláda vlastně je?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno hořká čokoláda je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVA hořká čokoláda slova nepotřebuje?

Protože prostě chutná tak, jak hořká čokoláda chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná hořká čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.