Tabulková čokoláda

6 položek celkem

Cena

199219
1199219

#tag

Hmotnost

Ingredience

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 6
tabulka horke cokolady passion 72 procent s fialkou jahodou malinou cokoladovna janek.jpg
199 Kč

Jahody, maliny a okvětní lístky fialek. To je nesmírně vášnivá...

35
tabulka mlecne cokolady passion 41 procent s fialkou malinou jahodou cokoladovna janek
219 Kč

Jahody, maliny a okvětní plátky fialek. To je nesmírně vášnivá...

38
tabulka horke cokolady passion 72 procent s pistaciemi malinami pekanovymi orechy cokoladovna janek.jpg
199 Kč

Maliny, pistácie a pekanové ořechy. To je nesmírně vášnivá kombinace.

37
tabulka horke cokolady passion 72 procent orechy cokoladovna janek
199 Kč

Pekanové a lískové ořechy, mandle, pistácie i kešu. To je nesmírně...

36
tabulka horke cokolady passion 72 procent s pomerancem makadamovymi orechy mandlemi rybizem cokoladovna janek.jpg
Novinka
219 Kč

Mandle, pomeranče a makadamové ořechy. To je nesmírně vášnivá...

108
tabulka mlecne cokolady 41 procent s kokosem malinou pekanem cokoladovna janek
219 Kč

Kokos, pekanový ořech a maliny. To je nesmírně vášnivá kombinace.

106

To, na co se teď díváte, to jsou JANKOVY tabulkové čokolády. Některé křupou, další chroupou a najdou se i takové, co jen tak lehce praskají. Posypali jsme je chilli, pepřem, jahodami nebo ořechy – a všechno do sebe stejně zapadá. Stačí mít totiž kvalitní suroviny. Znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Jenom pak totiž chutnají naše čokolády přesně tak, jak mají.

Jaká ta čokoláda vlastně je?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno tabulková čokoláda je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVA tabulková čokoláda slova nepotřebuje?

Protože prostě chutná tak, jak tabulková čokoláda chutnat má. A je úplně jedno, jestli jste si přišli pro mléčnou, hořkou nebo bílou. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná tabulková čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.