10 položek celkem

Cena

1191399
11191399

#tag

Hmotnost

Ingredience

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 10
tabulka bile cokolady passion s malinou visni ruzi cokoladovna janek.jpg
249 Kč / ks

Ostružiny, maliny, třešně a okvětní plátky růže. To je nesmírně...

969
tabulka mlecne cokolady passion 41 procent s fialkou malinou jahodou cokoladovna janek
249 Kč / ks

Jahody, maliny a okvětní plátky fialek. To je nesmírně vášnivá...

38
tabulka mlecne cokolady passion s ovocem cokoladovna janek
Tip
249 Kč / ks

Jahody, maliny, rybíz a ostružiny. To je nesmírně vášnivá kombinace.

510
tabulka horke cokolady passion 72 procent s fialkou jahodou malinou cokoladovna janek.jpg
229 Kč / ks

Jahody, maliny a okvětní lístky fialek. To je nesmírně vášnivá...

35
tabulka horke cokolady passion 72 procent s lyofilizovanym ovocem cokoladovna janek.jpg
Novinka
249 Kč / ks

Jahody, maliny, rybíz a ostružiny. To je nesmírně vášnivá kombinace.

109
bila cokolada s pekanem a lyofilizovanou jahodou cokoladovna janek
119 Kč / ks

Cesta k dobré čokoládě je trochu (pekanový) oříšek. Tyhle jahody si...

50
ovocna ruzova valentynska cokolada jahoda a malina cokolada bila cokoladovna janek
Tip
119 Kč / ks

Tak dobrá bílá čokoláda, že po komplimentech zčervenala.

1607
tmava cokolada s pekanovymi orechy a lyofilizovanou jahodou darkova tabulka ovocna a oriskova horka cokoladovna janek
119 Kč / ks

Cesta k dobré čokoládě je trochu (pekanový) oříšek. Tyhle jahody si...

39
cokolada 1 kg cokoladovna janek
Novinka
1 399 Kč / ks

Vy vymyslíte, my vytvoříme. Vy sníte. Tomu se říká rovnováha.  

119
mlecna cokolada s ovocem a orechy lyofilizovana jahoda a pekanove orechy darkova tabulka cokoladovna janek
119 Kč / ks

Cesta k dobré čokoládě je trochu (pekanový) oříšek. Tyhle jahody si...

15

Jahody s čokoládou, to je jahodová čokoláda

To, na co se teď díváte, to jsou takové JANKOVY jahody v čokoládě. Té nejkvalitnější. Naší. A všechno do sebe zapadá. Stačí mít totiž pořádné suroviny. Znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Jenom pak totiž chutnají naše čokolády s jahodami přesně tak, jak mají.

Sušené? Ale mrazem

Abychom jahody o nic nepřipravili, sušili jsme je mrazem. A protože chceme znít chytře, tak říkáme, že jsme lyofilizovali. Nejšetrnější způsob, jak ovoce zakonzervovat, ale zároveň neovlivnit jeho chuť. A taky ho nepřipravit o živiny. Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno jahody v čokoládě jsou a co naopak vůbec. Jaké by měly být a co od nich čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVA čokoláda s jahodami slova nepotřebuje?

Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Poctivé řemeslo totiž žádné romány nepotřebuje. A pořádná čokoláda s jahodami zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.