Svatební čokolády
Čokolády na svatbu
Svatební čokolády rozhodně nejsou klišé. O to míň, když to nenecháte na klasických pultovkách. Taková svatební totiž může jinak chutnat, může jinak vypadat. Může prostě do světa křičet: „Láska!“ a nebýt patetická. Stačilo na to vzít kvalitní suroviny. Znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi.
Jaká ta čokoláda vlastně je?
Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno svatební čokolády jsou a co naopak vůbec. Jaké by měly být a co od nich čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVA svatební čokoláda slova nepotřebuje?
Protože prostě chutná tak, jak svatební čokoláda chutnat má. A je úplně jedno, jestli jste si přišli pro mléčnou, hořkou nebo bílou. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A svatební čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.