Domácí vánoční čokoláda
Domácí vánoční čokoláda
Když venku padá sníh (většinou aspoň na horách), Ježíšek klepe na dveře a nejvíc času člověk tráví v obchodech sháněním dárků, zachrání ho jedině domácí vánoční čokoláda. Jemná, lehká a bezstarostná. To, co nám všem přesně v chybí. Stačí jeden čtvereček a vánoční pohoda je zpátky. Stačilo vzít kvalitní suroviny. Znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Jenom pak totiž chutnají naše čokolády přesně tak, jak mají.
Jaká vlastně je?
Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno domácí vánoční čokolády jsou a co naopak vůbec. Jaké by měly být a co od nich čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVA domácí vánoční čokoláda slova nepotřebuje?
Protože prostě chutná tak, jak domácí vánoční čokoláda chutnat má. A je úplně jedno, jestli jste si přišli pro mléčnou, hořkou nebo bílou. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná domácí čokoláda vánoční zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.