Slovník pojmů

0 B C Č D I J K L M N O P T V

0001) domácí bílá čokoláda

Když i ta nejjemnější je málo jemná, je na řadě domácí bílá čokoláda. Kakaové máslo plné chuti vytváří strukturu, v které vše tak nějak samo plyne. Bez řečí. Ale rozhodně to není nuda.

0002) domácí čokoláda z kakaa

Domácí kakaové produkty – protože čokoládou to u nás ani zdaleka nekončí. Naopak. V rukávu máme pořádná esa. Boby, máslo, slupky nebo hmota. Máme všechno.

0003) domácí hořká čokoláda

Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží domácí hořká čokoláda. Chutě jen nezažene, ale reálně je naplní. Výrazné tóny čerpá z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a nic je zbytečně neruší.

0004) domácí mléčná čokoláda

Domácí mléčná čokoláda – to jsou ta nejlepší kakaová zrna zalitá sklenkou plnotučného mléka. Ale jen trochou, na zjemnění. Tak, aby se neutopila výrazná chuť domácí práce.

0005) domácí vánoční čokoláda

Když venku padá sníh (většinou aspoň na horách), Ježíšek klepe na dveře a nejvíc času člověk tráví v obchodech sháněním dárků, zachrání ho jedině domácí vánoční čokoláda. 

0006) domácí čokoláda

Cože to ten JANEK dělá? Pořádnou domácí čokoládu. A když říkáme domácí, myslíme to tak. Děláme si ji sami. Vymýšlíme vše sami. A naše čokoládovna je naším pravým domovem.

0007) kvalitní bílá čokoláda

Když i ta nejjemnější je málo jemná, je na řadě kvalitní bílá čokoláda. Kakaové máslo plné chuti vytváří strukturu, v které vše tak nějak samo plyne. Bez řečí. Ale rozhodně to není nuda.

0008) kvalitní česká čokoláda

Česká čokoláda, to je ta pořádná, od JANKA. Děláme ji v krásných Čechách, zlatýma českýma rukama a s klasicky mlsným českým jazykem. Některé křupou, další chroupou a najdou se i takové, co se lehce rozplývají na jazyku.

0009) kvalitní čokoláda brno

Cože to ten JANEK dělá? Vážně kvalitní čokoládu. A když říkáme kvalitní, myslíme tím nejkvalitnější. Čokoláda, která křupe, další chroupe a najde se i taková, co se prostě jen lehce rozplývá na jazyku.

0010) kvalitní hořká čokoláda

Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží kvalitní hořká čokoláda. Chutě jen nezažene, ale reálně je naplní. Výrazné tóny čerpá z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a nic je zbytečně neruší.

0011) kvalitní mléčná čokoláda

Kvalitní mléčná čokoláda – to jsou ta nejlepší kakaová zrna zalitá sklenkou plnotučného mléka. Ale jen trochou, na zjemnění. Tak, aby se neutopila výrazná chuť řemeslné práce.

0012) Kvalitní čokoláda

Cože to ten JANEK dělá? Vážně kvalitní čokoládu. A když říkáme kvalitní, myslíme tím nejkvalitnější. Čokoláda, která křupe, další chroupe a najde se i taková, co se prostě jen lehce rozplývá na jazyku. Posypali jsme je chilli, pepřem,…

0013) nejlepší bílá čokoláda

Když i ta nejjemnější je málo jemná, je na řadě kvalitní bílá čokoláda. Kakaové máslo plné chuti vytváří strukturu, v které vše tak nějak samo plyne. Bez řečí. Ale rozhodně to není nuda. 

0014) bílá čokoláda

Když i ta nejjemnější je málo jemná, je na řadě bílá čokoláda. Kakaové máslo plné chuti vytváří strukturu, v které vše tak nějak samo plyne. Bez řečí. Ale rozhodně to není nuda.

0015) hořká čokoláda 100 %

Tenhle 100% JANEK z Dominikánské republiky vám ukáže, jak čokoláda vůbec chutná. Neschovává se za příchutě, nevymlouvá se na složení. Pouze servíruje přírodní ovocnou chuť, která vydrží na jazyku ještě dlouho po posledním kousku. 

0016) Hořká čokoláda 90% kakaa

Tenhle 90% JANEK z Peru vám ukáže, jak čokoláda vůbec chutná. Neschovává se za příchutě, nevymlouvá se na složení. Pouze servíruje přírodní zemitou chuť, která vydrží na jazyku ještě dlouho po posledním kousku. 

0017) hořká čokoláda s mandlemi

To, na co se teď díváte, to jsou takové JANKOVY mandle v hořké čokoládě. A nebo mléčné? Klidně i bílé. Některé křupou, další chroupou a najdou se i takové, co jen tak lehce praskají.

0018) hořká čokoláda

Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží hořká čokoláda. Chutě jen nezažene, ale reálně je naplní. Výrazné tóny čerpá z těch nejkvalitnějších kakaových bobů a nic je zbytečně neruší. I když jsme našli kombinace,…

0019) kávová zrna v hořké čokoládě

Sladkost, která vlastně není sladká – tenhle trumf drží kávová zrna v hořké čokoládě. Výběrové boby z české pražírny Coffeespot posazené do tabulky té nejkvalitnější čokolády.

0020) kávová zrna v čokoládě

To, na co se teď díváte, to je JANKOVA kávová čokoláda. Některá křupe, další chroupe a najde se i takové, co jen tak lehce praská. Všechno do sebe zapadá. 

0021) čokoládové pralinky domácí výroba

Domácí pralinky? Čekali jste spíše rumové? To se přeci nevylučuje. Tyhle jsou z kvalitní čokolády. Takové, co se vám rozplyne na jazyku a naplní každý chuťový pohárek. Děláme si to všechno totiž sami.

0022) čokoládové pralinky výroba

Čokoládové pralinky? Čekali jste spíše rumové? Ale no tak. Tyhle jsou z kvalitní čokolády. Takové, co se vám rozplyne na jazyku a naplní každý chuťový pohárek. Děláme si to všechno totiž sami.

0023) kakaové máslo 1kg

Kakaové máslo 1000 g – to je celé kilo toho nejcennějšího, co z kakaového bobu vůbec můžete dostat. To, co dělá čokoládu tak jemnou a vláčnou.

0024) kakaové máslo 500g

Kakaové máslo 500 g – půl kila toho nejcennějšího, co z kakaového bobu vůbec můžete dostat. To, co dělá čokoládu tak jemnou a vláčnou. Rostlinný tuk, který je nabitý živinami, nezanechává po sobě nepříjemný chuťový dozvuk a navíc…

0025) kakaové máslo bio

Kakaové máslo bio – to nejcennější, co z kakaového bobu vůbec můžete dostat. To, co dělá čokoládu tak jemnou a vláčnou. Rostlinný tuk, který je nabitý živinami, nezanechává po sobě nepříjemný chuťový dozvuk a navíc krásně voní. 

Nahoru