Domácí lízátka
Domácí lízátko
Čisté prsty, zato chuťové pohárky naplněné po samotný okraj. Tohle zvládnou jedině JANKOVA domácí lízátka. Nešulíme je. Naopak. Formy ručně vyléváme tou nejkvalitnější domácí čokoládou. Přesně tou, z které u nás děláme všechno. Nic nepodceňujeme. Pečlivý výběr surovin, poctivé tradiční zpracování za doprovodu moderních technologií. Přesně tak, aby každé naše domácí čokoládové lízátko vážně chutnalo. A neroztýkalo se mezi prsty. I když to by stejně nemělo šanci stihnout.
Jaká vlastně jsou?
Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno domácí lízátko je a co naopak vůbec. Jaké by mělo být a co od něj čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVA domácí čokoládová lízátka slova nepotřebují?
Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Poctivé řemeslo totiž žádné romány nepotřebuje. A domácí čokoládové lízátko zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.