Mandlová mléčná čokoláda
Kombinace jemné mléčné čokolády a křupavých mandlů od JANKA vytváří harmonii chutí, kterou si zamilujete. To je naše mandlová mléčná čokoláda.
Mandle v mléčné čokoládě
Mandle v mléčné čokoládě – to jsou ta nejlepší kakaová zrna vysázená jemným oříškem a zalitá sklenkou mléka. Ale jen trochou, na zjemnění. Tak, aby se neutopila výrazná chuť poctivého řemesla. Je to vlastně jednoduché. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. A nechat tomu čas. Neuspěchat to.
Jaká ta čokoláda vlastně je?
Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno mléčná čokoláda s mandlemi je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.
Proč JANKOVA mléčná čokoláda slova nepotřebuje?
Protože prostě chutná tak, jak čokoláda mléčná chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná mandle v mléčné čokoládě zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovávají se za hory cukru. Naopak. Přiznávají se ke všemu ve své nejčistší podobě. Nejsou tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.