Mandlová bílá čokoláda

2 položek celkem

Cena

1091249
11091249

#tag

Hmotnost

Ingredience

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 2

Když i ta nejjemnější je málo jemná, jsou na řadě mandle v bílé čokoládě. Tedy přesněji posazené do sametově lehké tabulky. Kakaové máslo plné chuti vytváří strukturu, v které vše tak nějak samo plyne. Bez řečí. I tak jemný oříšek se v ní ztrácí a jakoby rozplývá. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Nic neuspěchat a dopřát všem procesům dostatek času. A když mi dopřejeme my jí, ona pak zase dopřeje vám. 

Jaká ta čokoláda vlastně je?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno bílá čokoláda s mandlemi je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní bílé čokoládě.

Proč JANKOVA bílá čokoláda slova nepotřebuje?

Protože prostě chutná tak, jak čokoláda chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A mandle v bílé čokoládě zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovávají se za hory cukru. Naopak. Přiznávají se ke všemu ve své nejčistší podobě. Nejsou tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.