Kakaové máslo deoderizované
Deoderizované kakaové máslo
Kakaové máslo deoderizované – to nejcennější, co z kakaového bobu vůbec můžete dostat. To, co dělá čokoládu tak jemnou a vláčnou. Rostlinný tuk, který je nabitý živinami, nezanechává po sobě nepříjemný chuťový dozvuk a v této úpravě navíc ani typickou čokoládovou vůni.
Co s ním?
Tady už je to zcela na vás. Deoderizované kakaové máslo totiž vyniká výjimečnou odolností vůči vysokým teplotám (až 200 °C). Takže se nepřepaluje a hodí se na smažení, restování i pečení. A protože nijak nevoní, nenaruší ostatní chutě. U kulinářských zážitků to ale s deoderizovaným kakaovým máslem ani zdaleka nekončí. Je nedocenitelnou ingrediencí v kosmetice. Rychle se vstřebává, nedráždí. Pokožku skutečně hydratuje. A vyživuje. Jak? Je totiž mimořádně bohaté na vitamin E. Ten, který se do sebe (nebo aspoň na svou etiketu) snaží dostat snad každý krém.
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. A všechno to od té doby jde jako po deoderizovaném kakaovém másle. Děláme totiž přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.