11 položek celkem

Cena

42129
142129

#tag

Barva

Druh čokolády

Hmotnost

Ingredience

Obilnina

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 11
Čokoládové lízátko bílé/hořké – tlapka
49 Kč / ks

Tak geniální čokoláda, že umí dokonce dát pac.

70
Čokoládové lízátko hořké/mléčné – tlapka
49 Kč / ks

Tak geniální čokoláda, že dokonce umí dát pac.

32
Čokoládové lízátko mléčné/hořké – tlapka
49 Kč / ks

Tak geniální čokoláda, že dokonce umí dát pac.

31
Hořké čokoládové lízátko – srdíčko
42 Kč / ks

Hořké (ale rozhodně ne zahořklé) srdce naší čokoládovny. 

68
Hořké čokoládové srdíčko s lyofilizovanými jahodami a banánem
49 Kč / ks

Hořká čokoláda sypaná jahodou a banány. To je láska.

27
Hořké čokoládové srdíčko s mandlemi
49 Kč / ks

Tohle srdce bije jen pro hořkou čokoládu. A mandle.

116
Hořké májové čokoládové srdíčko s potiskem
49 Kč / ks

Opravdová láska, u které jako jediné vážně chcete, aby zhořkla na...

62
Lízátko ptáček
42 Kč / ks

Sladké lízátko s motivem ptáčka.

+ další
2275/TMA
Velké hořké čokoládové srdíčko s drcenými lyofilizovanými malinami a ostružinami
129 Kč / ks

Hořká čokoláda sypaná malinami a ostružinami. To je velká láska.

78
Velké hořké čokoládové srdíčko s lískovými ořechy
129 Kč / ks

Tohle velké srdce bije jedině pro hořkou čokoládu. A mandle. 

104
Velké hořké čokoládové srdíčko s lyofilizovanými jahodami a malinami
129 Kč / ks

Silná hořká čokoláda sypaná jahodami a malinami. To je velká láska.

525

Čokoládové speciality

Čokoládové speciality – protože to nemusí být vždycky jenom tabulka. Čokoláda má mnoho podob, ale jedno jí zůstává. Ta od JANKA je pořád stejně dobrá. Stačí mít kvalitní suroviny. Znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Jenom pak totiž chutnají naše čokolády přesně tak, jak mají.

Jaká vlastně je?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno čokoládové speciality jsou a co naopak vůbec. Jaké by měly být a co od nich čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVY čokoládové speciality slova nepotřebují?

Protože prostě chutná tak, jak tabulková čokoláda chutnat má. A je úplně jedno, jestli jste si přišli pro lízátko, srdce nebo tyčinku. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná čokoládová specialita zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.

TIP: Rádi byste ochutnali další speciality od JANKA? Vyzkoušet můžete třeba bílou čokoládu, hořkou čokoládu, oříškybonboniéry, oříškové krémy, nebo třeba naše skvělé čokoládové pralinky, které pravidelně ochutnáváme a přidáváme nové varianty. Osobně nás můžete navštívit v JANKOVO prodejně v Praze nebo zakoupit naše produkty v jedné ze stovek partnerských prodejen. Budeme se na vás těšit!

 Přečtěte si naše články: