Mléčná čokoláda

8 položek celkem

Cena

79119
179119

#tag

Hmotnost

Ingredience

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 8
tabulka mlecne cokolady bean to bar 40 procent peru cokoladovna janek.jpg
Bean to bar
109 Kč

Čokoláda pro chvíle, kdy je život až moc hořký.

473
cokolada madagaskar
Bean to bar
119 Kč

Mléčný zástupce z Madagaskaru. Jemný, silný, sladký, hořký. Umí...

470
tabulka mlecne cokolady bean to bar 60 procent dominikanska republika cokoladovna janek.jpg
Bean to bar
119 Kč

Protože i mléčná čokoláda je čokoláda. Když se umí.

467
tabulka mlecne cokolady cokoladovna janek.jpg
79 Kč

Ta nejvoňavější čokoláda zalitá sklenkou mléka.

11
tabulka mlecne cokolady s jedlym vanocnim potiskem cokoladovna janek
99 Kč

Naše odpověď na otázku, jak vlastně chutnají Vánoce.

61
tabulka mlecne cokolady s jedlym valentynskym potiskem cokoladovna janek.jpg
99 Kč

Takhle chutná pravá láska. Ta k čokoládě.

102
tabulka mlecne cokolady s velikonocnimi postavickami cokoladovna janek.jpg
Novinka
99 Kč

Čokoládový sen každého koledníka.

121
tabulka mlecne cokolady s velikonocnim potiskem cokoladovna janek
99 Kč

Tuhle koledu u nás dostanete i bez pomlázky.

476

Mléčné čokolády

Mléčná čokoláda – to jsou ta nejlepší kakaová zrna zalitá sklenkou mléka. Ale jen trochou, na zjemnění. Tak, aby se neutopila výrazná chuť poctivého řemesla. A věřte, že naše mléčné čokolády vás jen tak nudit nebudou. Zasypali jsme je totiž chilli, pepřem, jahodami nebo ořechy. Tak, aby do sebe všechno zapadlo. Je to jednoduché. Stačí mít kvalitní suroviny, znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. A nechat tomu čas. Neuspěchat to.

Jaká ta čokoláda vlastně je?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno mléčná čokoláda je a co naopak vůbec. Jaká by měla být a co od ní čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVA mléčná čokoláda slova nepotřebuje?

Protože prostě chutná tak, jak čokoláda mléčná chutnat má. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná mléčná čokoláda zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovává se za hory cukru. Naopak. Přiznává se ke všemu ve své nejčistší podobě. Není tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.