Čokoládová srdíčka

8 položek celkem

Cena

35101
135101

#tag

Hmotnost

Ingredience

Procento kakaa

Příležitost

Vlastnosti

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 8
bile cokoladove srdicko s mandli cokoladovna janek
35 Kč

Tohle srdce bije jen pro sladkou bílou čokoládu. A mandle.

117
horke cokoladove srdicko 64 procent s liskovym orechem a ostruzinou cokoladovna janek
35 Kč

Láska k hořké čokoládě sypaná ostružinami a lískovými ořechy.

26
horke cokoladove srdicko 64 procent s madli cokoladovna janek
35 Kč

Tohle srdce bije jen pro hořkou čokoládu. A mandle.

116
mlecne cokoladove srdicko s liskovym orechcem a ostruzinami cokoladovna janek.jpg
35 Kč

Láska k mléčné čokoládě sypaná ostružinami a lískovými ořechy.

24
mlecne cokoladove srdicko s mandli cokoladovna janek
35 Kč

Když se spojí jemná mléčná čokoláda s mandlemi, vznikne z toho...

115
bile cokoladove srdce s liskovymi orechy cokoladovna janek
101 Kč

Tohle velké srdce bije jedině pro bílou čokoládu. A mandle. 

79
horke cokoladove srdce 64 procent liskovy orech cokoladovna janek.jpg
101 Kč

Tohle velké srdce bije jedině pro hořkou čokoládu. A mandle. 

104
mlecne cokoladove srdce liskovy orech cokoladovna janek.jpg
101 Kč

Tohle velké srdce bije jedině pro mléčnou čokoládu. A lískové...

103

Srdce z čokolády

Čokoládova srdíčka – protože to nemusí být vždycky jenom tabulka. A protože čokoláda je vážně láska. Pravá, poctivá a věrná. Hlavně ta od JANKA. Stačí mít kvalitní suroviny. Znát jejich původ, pečlivě je přebrat a nakonec poctivě zpracovat. Tradici zkombinovat s moderními technologiemi. Jenom pak totiž chutnají naše čokoládová srdíčka přesně tak, jak mají.

Jaká vlastně jsou?

Mohli bychom tady teď vyprávět pohádky o tom, co všechno čokoládová srdíčka jsou a co naopak vůbec. Jaké by měly být a co od nich čekat. Ale proč vás krmit slovy. Zkuste to radši na vlastní jazyk a nebezpečí. Nebezpečí? Jakto? To, co děláme, totiž způsobuje okamžitou závislost na kvalitní čokoládě.

Proč JANKOVO čokoládové srdíčko slova nepotřebuje?

Protože prostě chutná tak, jak tabulková čokoláda chutnat má. A je úplně jedno, jestli jste si přišli pro lízátko, srdce nebo tyčinku. Když jsme se v roce 2015 do téhle šílenosti pustili, věděli jsme jediné. Naše práce bude mluvit sama za sebe. A toho se držíme. Jsme podobně struční jako seznam složení na našich obalech. Pokud nejste spisovatel, tak poctivé řemeslo žádné romány nepotřebuje. A pořádná čokoládová srdíčka zase stojí na několika málo kvalitních ingrediencích. Neředí se rostlinnými oleji. Neschovávají se za hory cukru. Naopak. Přiznávají se ke všemu ve své nejčistší podobě. Nejsou tak ničím jiným než čokoládou bez výmluv.