Z čokolády JANEK

Naší hlavní misí je dělat tu nejlepší čokoládu na světě, což nejde bez lásky a pokory k řemeslu. A protože nám na tom záleží, aby se k vám dostalo jen to nejlepší, tak si pečlivě vybíráme i své spolupracovníky, kteří ctí stejné hodnoty a jsou špičky ve svém oboru. 

Nahlédněte pod pokličku výroby zmrzliny, která vzniká jen z těch nejlepších surovin a v jedné porci je prakticky celá tabulka čokolády. Čokoládovna JANEK a ADRIA GOLD vytvořili originální čokoládovou zmrzlinu.
Když se sloučí kvalitní čokoláda a pivní pálenka, vznikne netradiční kombinace, kterou si zamilujete. Čokoládovna Janek a Pivovar Bernard se spojují, aby vytvořili chuťově originální pralinky z pivní pálenky. Podívejte se na jejich výrobu.
Čokoládovna Janek přeměňuje výběrovou kávu pražírny Coffeespot na neodolatelnou kávovou čokoládu a pralinky. Podívejte se na cestu kávového zrna až do podoby ručně vyráběné čokolády.
Netradiční kombinace výběrové čokolády a chilli. Václav Durďák z Čokoládovny Janek se vydal do výrobny HUHU chilli a vyzkoušel si, jak se z jejich výběrové čokolády vyrábí oblíbená višňová chilli omáčka. A nejen ta! Je libo spíš tabulka čokolády s chilli?
Takhle se dělá víno ve vinařství roku 2022. Majitel Jindřich Kadrnka posouvá hranice jak při výrobě vína samotného, tak i v gastro zážitcích, které při otevřených sklepích jeho vinařství nabízí. Dobré jídlo i čokoláda se k vínu skvěle hodí. A Jindřich je obzvlášť velkým fanouškem nugátu. Ještě, že má známosti v Čokoládovně Janek ! Její majitel Václav Durďák nám ukáže, jak se ten jejich opěvovaný nugát vyrábí.
Čokoládovna Janek dodává svou čokoladu výrobci snídaňových kaší Zalij.to , která vyrábí zdravé a chutné kaše pro každodenní snídani. Pojďme se podívat, jak se vyrábí!