Oslavili jsme JANKOVI 6. narozeniny

Čas děsně letí, tenhle rok už by byl JANEK prvňáčkem. No fakt, minulý týden to bylo 6 let od naší první prodané čokolády. Od začátku cesty, během které se pořád učíme. A rosteme. Což jsme nemohli nechat jen tak. Vždyť už nás znáte. 

Rozhodně ale není šprt

… jen se prostě snaží. Tak jako první rok ve škole všichni. To víte, chtěli jsme si udělat kamarády (a taky si trochu šplhnout). Takže jak bývá zvykem, na svoje narozeniny oslavenec rozdával. Jen jsme nechodili od lavici k lavici s pytlíkem bonbonů. Připravili jsme si totiž něco mnohem lepšího. 

janci_1

Nugát za každého z nás

Kdybychom tohle řekli před těmi 6 lety, moc bychom se nepředali. Byli jsme totiž jen 3. Teď už nás je ale 19 + dva malí slaďouši, ještě poloviční. Ke každému nákupu jsme tak přibalili rovnou 20 kousků nugátu

 ... dohromady to vyšlo na 32 120 kousků

Podtrženo, sečteno – mákli jsme si. Všichni. Během 4 dnů jsme poslali 1 606 balíčků s nugátovým dárkem. Byla to jízda. Ostatně jako celých těch 6 let. Ale úplně největší radost nám udělaly objednávky, v kterých byl jen a jen nugát. Díky tomu jsme věděli, že jsme vybrali ten nejlepší možný dárek. 

nugat

Říkáme to pořád, JANKOVA nugátu není nikdy dost

Život si prostě musíme umět osladit

A to my díky vám můžeme. Nejen sobě, ale hlavně ostatním. Za to vám chceme upřímně a ze srdce poděkovat. Za to, že už 6 let můžeme dělat to, co milujeme. A že jste u toho s námi. 

Slibujeme, že se budem pořád učit a růst. Ať z té čokolády a nejrůznějších kokin nepropadneme. A doufáme, že se jednou společně dočkáme třeba JANKOVY maturity. Nebo aspoň vychozené základky. Zatím si ale můžeme dovolit ještě nějaké ty JANKOVINY a nemusíme se brát tak vážně