Máme nový produkt! JANKOVU čokoládovou tyčinku plnou oříšků

Nugát nebo Lískovka v létě? Nerozteče se? Přišli jsme na způsob, jak vám tyhle naše oblíbené pochoutky můžeme přinést i v létě. Nehledejte za tím nic složitého, ale právě v jednoduchosti je ta krása a chuť.

Na našich stránkách a sociálních sítích jste už mohli zaregistrovat novinku. Novinku v podobě čokoládové tyčinky naplněné arašídy nebo lískovými ořechy. Tahle energetická bomba je ideálním parťákem k oslazení každodenního života, a to i v létě. Můžete si ji vychutnat nejen v pohodlí domova nebo v práci, ale i na cestách jako rychlou svačinku, která vám dodá energii. Stačí jen rozbalit, zakousnout se a ucítíte jemnost mléčné čokolády a chuť oříšků, které v puse příjemně křupnou.

JVB_1077

Proč jsme se rozhodli tyčinku vyrábět?

Je to vlastně jednoduché. Lískovku a nugát u nás najdete už nějaký ten pátek. Patří k našim stálicím a k vašim oblíbeným produktům, které pro vás stejně jako všechny naše výrobky rádi a s láskou vyrábíme. Jediný problém může být s tím, že nugát po kapsách nosit nejspíš nebudeme, jelikož by se roztekl. A lískovku? Tu dáme maximálně tak do větší kabelky nebo do batohu, ale málokdo si dokáže představit, že by si vytáhl jen tak někde na veřejnosti lžičku a začal ji s chutí jíst. Proto nás napadlo dát tyhle dvě oblíbené pochoutky do malé čokoládové tyčinky, kterou můžete mít při sobě a kdykoliv si ji budete moct vychutnat.

JVB_1115

Lískáče nebo arašídy?

Můžete si vybrat. Je jen na vás, jestli jste milovníci lískových oříšků nebo arašídů. Nebo můžete ochutnat obě varianty. U obou však ucítíte chuť samotných oříšků v kombinaci s lahodnou mléčnou čokoládou a jejich křupnutí. Oříšky totiž do tyčinky přidáváme i v drcené podobě.

20240527_152405

Jak tyčinku vyrábíme?

Hezky ručně. Základem je kvalitní mléčná čokoláda, kterou nejprve musíme nachystat tak, aby se s ní dalo pracovat. O tom, jak se čokoláda připravuje, se dočtete v článku „Jak se vyrábí JANKOVO srdíčko?“. Takto připravenou čokoládu poté vylejeme do formy, necháme vytuhnout, naplníme ze 40 % Lískovkou nebo arašídovou pastou společně s mléčnou čokoládou, přidáme nadrcené oříšky a zatáhneme čokoládou. Vyklepneme, zabalíme (pořídili jsme kvůli tomu novou balící linku) a odešleme mezi vás. Pak už je jen na vás, při jaké příležitosti si tyčinku dáte. Lískovku nebo arašídový nugát můžete mít tak vždy po ruce.

 JVB_1089

Milovníci Lískovky nebo arašídového nugátu, můžete mít tak svůj kousek neřesti vždy u sebe i v létě.