Mléčná čokoláda

Poctivá česká
výroba

Nejkvalitnější
suroviny

Výjimečně čistá
chuť

Bez
lepku

Bez palmového
oleje
Detailní popis produktu
Jemná mléčná čokoláda provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. Voní, křupe a zároveň se pomalu rozplyne na jazyku.
JANEK, to je:
- poctivá česká výroba
- čistá přírodní chuť
- pravá vanilka
- bez palmového oleje
- bez lepku
- závislost na pořádné čokoládě
Ingredience: kakaová hmota (34 %), kakaové máslo, sušené mléko, cukr, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka
Hmotnost: 85g
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 575kcal/2395kJ, tuky 38g, sacharidy 49g z toho cukry 48g, bílkoviny 7,9g.
Minimální trvanlivost: 12 měsíců
Skladujte v suchu a temnu při teplotách do 20°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Balit? Umíme!
Balíme stejně poctivě, jako vyrábíme. Ať se má naše čokoláda na cestě k vám jako v bavlnce.
- Srovnáváme, neházíme. Do krabic všechno pečlivě vyskládáme a znovu to kontrolujeme. Vážíme si totiž našich čokolád i vás.
- Obalujeme a vycpáváme. Každý kousek dostane vlastní bublinkovou folii. Pevnou kartonovou krabici navíc pořádně vycpeme, aby se jednotlivé produkty ani nehnuly.
- Chladíme ve vedrech. Když se teplota vyšplhá nebezpečně vysoko, dáváme do krabic navíc chladicí medium (suchý led). Díky tomu se čokoláda jen tak nerozteče.
- Natočili jsme pro vás video o balení a přepravě. Ať víte, že nekecáme.
Co vás často zajímá?
Jak dlouho mi vydrží:
- pralinky? Doporučujeme sníst do 3 měsíců
- tabulková / bean to bar čokoláda? Doporučujeme zkonzumovat od 6 do 12 měsíců
- nugát, čokoládové nářadí? Doporučujeme zkonzumovat do 12 měsíců.
Jak dlouho trvá vygravírování vlastního vzkazu na krabičku?
- Krabička s gravírováním je obvykle hotová za 2 až 3 dny.
Jak skladovat JANKOVY dobroty?
- Ideálně při pokojové teplotě do 20°C (18–19°C je pro čokoládu vůbec nejlepší). Rozhodně ale nedávejte do ledničky!
Jak dlouho budu na objednávku čekat?
- Chvilku. Doručení je rychlé – balíček u vás bude obvykle do 2 až 3 dnů. Více o možnostech dopravy.
Ještě se neznáme?
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.085 kg |
EAN: | 8594205291216 |
Procento kakaa: | 34 |
Hmotnost: | 85 g |
Ingredience: | Bez přísad |
Vlastnosti: | Bez lepku |
Perex: | 34% mléčná čokoláda |
Časté dotazy
- Co je to Bean to bar čokoláda?
- Jak si čokoládu co nejlépe vychutnat?
- Jak skladovat čokoládu?
- Kde se bere JANKOVA čistá chuť?
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.