JANKOVA nugátová čokoláda - mléčná
Detailní popis produktu
Konečně jsme to vyrobili !
Říkáte si o pořádný nugát? Tak tady je – a je božský!
Vezměte si chvíli jen pro sebe. Zavřete oči a představte si to – jemná mléčná čokoláda se pomalu rozplývá na jazyku a vzápětí přichází hebké pohlazení arašídového nugátu, který voní, chutná a hladí jako vzpomínka na dětství. JANKŮV arašídový nugát – váš favorit – jsme ukryli do tabulky, která vás dostane hned při prvním kousnutí.
Uvnitř najdete třívrstvý poklad. Tmavá, mléčná a bílá – každá z vrstev ukrývá 50 % čokolády a 50 % rozemletých, voňavých arašídů. Každé sousto je symfonií chutí, která hřeje u srdce.
Konzistence náplně uvnitř tabulky může mít rozdílnou strukturu. Obecně čokoláda nepatří do lednice, nicméně tady může být právě ta výjimka ! Někomu totiž nugát chutná, kdy je měkčí (z pokojové teploty, slunce) a někomu naopak tak, že je tuhý a tím ho právě získáme tím, že na krátký čas vložíme do lednice.
A jak to celé vzniká? Do formy nalijeme vrstvu mléčné čokolády a hned ji vylijeme zpět. Vznikne tenká čokoládová skořápka – jako slib něčeho výjimečného. Poté ji plníme třemi vrstvami lahodného arašídového nugátu a nakonec zalijeme další dávkou čokolády. Necháme zchladit… a je to! Vaše osobní tabulka štěstí je hotová.
Poctivě. S láskou. Podle tradiční receptury.
Jedno sousto nestačí.
Hmotnost: 200 g
Složení: Mléčná čokoláda - kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, přírodní vanilka, sójový lecitin.
Náplň: arašídy 50 % (rozmělněné), bílá čokoláda, mléčná čokoláda, hořká čokoláda (kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, přírodní vanilka, sójový lecitin)
Min. trvanlivost: 9 měsíců
Balit? Umíme!
Balíme stejně poctivě, jako vyrábíme. Ať se má naše čokoláda na cestě k vám jako v bavlnce.
- Srovnáváme, neházíme. Do krabic všechno pečlivě vyskládáme a znovu to kontrolujeme. Vážíme si totiž našich čokolád i vás.
- Obalujeme a vycpáváme. Každý kousek dostane vlastní bublinkovou folii. Pevnou kartonovou krabici navíc pořádně vycpeme, aby se jednotlivé produkty ani nehnuly.
- Chladíme ve vedrech. Když se teplota vyšplhá nebezpečně vysoko, dáváme do krabic navíc chladicí medium (suchý led). Díky tomu se čokoláda jen tak nerozteče.
- Natočili jsme pro vás video o balení a přepravě. Ať víte, že nekecáme.
Co vás často zajímá?
Jak dlouho mi vydrží:
- pralinky? Doporučujeme sníst do 3 měsíců
- tabulková / bean to bar čokoláda? Doporučujeme zkonzumovat od 6 do 12 měsíců
- nugát, čokoládové nářadí? Doporučujeme zkonzumovat do 12 měsíců.
Jak dlouho trvá vygravírování vlastního vzkazu na krabičku?
- Krabička s gravírováním je obvykle hotová za 2 až 3 dny.
Jak skladovat JANKOVY dobroty?
- Ideálně při pokojové teplotě do 20°C (18–19°C je pro čokoládu vůbec nejlepší). Rozhodně ale nedávejte do ledničky!
Jak dlouho budu na objednávku čekat?
- Chvilku. Doručení je rychlé – balíček u vás bude obvykle do 2 až 3 dnů. Více o možnostech dopravy.
Ještě se neznáme?
JANEK, to je:
- poctivá česká výroba
- čistá přírodní chuť
- bez palmového oleje
- bez lepku
- ta nejčistší čokoláda
- závislost na pořádné čokoládě
JANKŮV příběh
Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mléčná čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.