Jak skladovat čokoládu?

Tady platí klasická poučka o suchu, chladu a tmě. Ideální je tak najít místo, kde se teploty pohybují mezi 6 a 18 °C. Bez výkyvů. Ty zbytečně narušují strukturu čokolády a ona ztrácí svou jemnost. Vůbec nejhorší je pro čokoládu ale vlhkost. A pachy. Uzavíratelné sklenice (třeba ty patentní) jsou proto perfektní. Jasně, tyhle tipy užijete jen ve výjimečných případech, když vám vůbec nějaká JANKOVA čokoláda zbude.

Skladov%C3%A1n%C3%AD%20%C4%8Dokol%C3%A1dy

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení