Návštěva týmu Petra Handlíře v JANKOVI

S Petrem Handlířem spolupracujeme už nějaký ten pátek. Přesně jsou tomu 4 roky, co spravují naše Facebookové a PPC reklamy včetně tvorby podkladů do kampaní (grafiky + reelsek). Začínali jsme spolupracovat v době, kdy jsme byli v JANKOVI pouze tři zakladatelé. Teď je nás více než 50 umpa-lumpů a spolupráce s Petrem Handlířem jede dál. Jsme zvědaví, kam až bude pokračovat.

A tak, když my letos slavíme 8. narozeniny, s Petrem Handlířem a jeho týmem je to takové polovičaté výročí. Při té příležitosti naši čokoládovou továrnu navštívili. A co by to bylo za návštěvu, kdyby od nás neodjížděli o pár kilo těžší. Zkrátka museli ochutnat všechny JANKOVI čokoládové novinky. Jedna je lepší než druhá, a tak chápeme, že síla odolat je prakticky nulová. A to nás jen a jen těší.

A to by nebyli oni, aby se z takové návštěvy nevytěžilo maximum. Nejen, že naše čokoládové dobroty ochutnali, ale rovnou je i nafotili a natočili. Domů si tak odvezli více než 250 fotek a videí. A to je slušná zásoba. Teď už jen zpracovat, aby nezůstali ležet někde v šupleti.

Spolupráce s Petrem Handlířem a jeho týmem je zkrátka jedna velká jízda, která nás baví. Přejeme Petrovi a celému týmu, ať se jim daří a budeme se těšit na příští návštěvu.