Lískovka od JANKA?

Už jste ochutnali Lískovku od JANKA? Že ne?

Je na čase vás přesvědčit, abyste si tuhle oříškovou bombu nabrali na lžičku a pořádně si ji vychutnali.  A věřte, že u jedná lžičky nezůstanete. Můžete ji také dát na palačinky, do kaše nebo ji najdete v našich čokoládových srdcích.

Jestli je jaro, léto, podzim nebo zima, Lískovka nám vždy dokáže svou jemnou oříškovou příchutí vykouzlit úsměv na tváři. Připomíná mi to dětství, když vždy hledal ve skříňce skleničku lísko-oříškového krému. O 25 let později je tomu stejně a pokaždé mě potěší, když tam je právě sklenička s touhle oříškovo-čokoládovou pomazánkou. Ať už jen na lžičku nebo na něco namazat. To mi vždy ten úsměv na tváři vykouzlí a v myšlenkách se vracím právě do těch dětských let.

JV6_7989-EDIT

Lískovka a ocenění?

Lískovka od JANKA získala v roce 2020 ocenění great taste. Mnoho z vás i z nás si ji oblíbilo natolik, že jakmile si dáme lžičku, rychle zmizí celá sklenička. Pojďme se společně podívat na to, jak se tento lahodný oříškový krém vyrábí.

Nehledejte žádné zdlouhavé složení...

Lískovka je pouze z:

605-1_liskovka-2020JV8_5299

Jak na JANKOVU lískovku?

Vše začíná pečlivým výběrem a kontrolou lískových ořechů, které jsou v Lískovce obsaženy ze 71 %. Ty se následně rozdrtí na prášek. Prášek poté pomalu a šetrně rozmělníme na jemnou pastu, do které vmícháme další suroviny jako jsou kakao, kakaové máslo, kokosový cukr a ořechy. Vše se spojí do lahodné oříškovo-kakaové hmoty, která ještě projde přes jemné síto, aby byla více hladká. Následně vylejeme připravenou Lískovku do plničky, abychom ji mohli naplnit do skleniček. Pak už jen stačí otočit víčkem, přivonět, nabrat na lžičku a doufat, že nám chvíli vydrží.

 JV6_7952-EDIT (1)

Otočte víčkem a naberte na lžičku s námi.